slika
1 od 1

Ona naša stvar Gas Moreno

900 dinFiksno

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 31 dan
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Biserka
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Na ovom svetu se mučimo i psujemo i trpimo neuspehe i bol, a onda plačemo za nekim ko se oslobodio svega toga.

Kupovina ice bila je Verina ideja. „ Najnapredniji pametni zvučnik na svetu! ” nije zanimao Tijaga, ali Vera je smatrala da bi to moglo da ih malo zabavi pored svih čudnih pojava koje se dešavaju u njihovom stanu. Međutim, stvari su se pogoršale. Hladna mesta i grebanje u zidu su već bili dovoljno čudni, a počeli su da im stižu i neobični paketi – ko je naručio industrijsku ceđ? Usledila je jeziva muzika u gluvo doba, a Tijago se probudio i video kako ica pravi svetlosni šou u praznoj sobi.

Bilo je zabavno i čudno sve dok Vera nije poginula, a Tijagov život postao nepodnošljiv. Analitičari i novinari su pokušavali da smrt njegove žene iskoriste zarad sopstvenih ciljeva. Dobronamerni prijatelji zasuli su ga porukama da treba da prihvati njenu smrt i nastavi dalje.

Onda se probudio uz tihi razgovor koji je ica vodila s nekim u dnevnoj sobi. ..

Preostalo mu je jedino da ode daleko od Čikaga. Daleko od svih i svega. Izolovana koliba u Koloradu delovala mu je kao savršeno mesto da se na njemu sakrije sa svojom razornom tugom. Ali Tijago uskoro shvata da nema izlaza – nema bekstva od sopstvene krivice,

od tinjajućeg besa, niti od zla koje ga progoni hraneći se njegovom tugom, rešenog da se probije u ovaj svet.

Ona naša stvar je smeo, originalan horor o tuzi, usamljenosti i tiranskoj intimnosti tehnologije koji označava dolazak spektakularnog novog talenta.

 

 

FORMAT: A5

POVEZ: MEK POVEZ

BROJ STRANA: 177

ID Oglasa: #165121236
Informacije

Slanje je isključivo kurirskom službom Postexpress. Cena dostave je 350 dinara.

Slanje isključivo nakon uplate.

Lično preuzimanje je moguće u Beogradu - Dubrovačka ulica na Dorćolu.

064/1196-845

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.