slika
1 od 1

Ono što se spasava od vatre - Ketrin Senter

475 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Ono što se spasava od vatre - Ketrin Senter
lepo očuvana

Emotivna priča o samootkrivanju i opraštanju. “
– Fresh Fiction

Kesi Henvel radi kao vatrogasac u Teksasu. I obožava svoj posao, svoju ekipu i stanicu. Ona nije „ ukras“ . Ona uleće u požare, spasava ljude reanimacijom, izvlači decu iz autobusa koji se survao u jarugu. Za to će, naravno, biti odlikovana.

Uoči dodele odlikovanja sustižu je dve senke iz prošlosti. Dva zla. Kesi mora ostaviti svoj život po strani i suočiti se sa ličnom vanrednom situacijom. Odlučuje se za „ manje zlo“ i pristaje da se vrati u Boston, majci koja ju je ostavila onda kad joj je bila najpotrebnija.

Stara bostonska vatrogasna stanica umnogome se razlikuje od Kesine stanice u Teksasu. Ne samo da oskudeva u sredstvima i opremi već je i žena u stanici nepoželjni moderni dodatak. Pogotovo ako je ta žena heroj, stručna i sposobna poput Kesi. Njeno prisustvo jedino prihvata simpatični novajlija kog tek treba da obuči. Ali ona o njemu ne sme da misli. Najvažnije pravilo vatrogasaca je nikad se ne zabavljaj sa drugim vatrogascem.

Kesi okleva. Da li da rizikuje jedini posao koji voli i sve što je teškom mukom postigla? Čini se da je njen život zahvatio snažan plamen i ona mora da odluči šta će spasiti: porodicu, karijeru, ljubav…

„ Ketrin Senter istražuje granice nade i ljubavi. Priču o jednoj porodičnoj tragediji transformiše u duboko iskren vodič za ispunjen život. “
– Publisher`s Weekly

ID Oglasa: #154786682
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.