slika
1 od 1

Ples u tami - Stejnar Bragji

340 din

Kosjerić
Novo
6
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

Nova

Jedinstvena priča o neprijateljskim predelima koje urbani i tehnološki svesni ljudi ne mogu savladati. Dva mlada para putuju po nenaseljenim vulkanskim predelima Islanda – nepopravljivi hedonista Egjidl i lečeni alkoholičar Hrabn i njihove partnerke Ana i Vigdis žrtve su finansijske krize i žele da na ovom putovanju izleče profesionalne rane i promisle o životima koje su vodili i ostavili za sobom u gradu. Gusta magla spušta se kao loš predznak i oni džipom udaraju u kameni zid jedne kuće, u kojoj živi bračni par neobičnih staraca. Neka neodređena pretnja oseća se napolju, mračna oluja nadolazi, a njima ne preostaje ništa drugo nego da tu provedu noć. Na dnevnoj svetlosti pronalaze čudne ostatke životinja pored kuće i tada znaju da moraju što pre pobeći odatle. Ipak, svaki pokušaj odlaska propada, napetost među njima raste i oni počinju da se svađaju. Kada odluče da se razdvoje kako bi potražili izlaz, ni ne pomišljaju da se više nikada neće videti. Neprijateljska priroda pojačava njihova priviđenja i dovodi ih do same ivice ponora. Nekada su imali sve: bogatstvo, moć, status, a sada će sve izgubit

ID Oglasa: #151176685
Informacije
Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

NA ODMORU SMO DO 17 MAJA

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.