slika
1 od 1

Pomračenje - Mark Elzberg

540 din

Kosjerić
Novo
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
kp izlog

Sutra će biti prekasno.

Bestseler prodat u više od dva miliona primeraka.

Sutra će biti prekasno.
Kada su se ugasila sva svetla, niko se nije uspaničio. Još ne. Struja uvek ponovo dođe, zar ne? Sigurno je reč o grešci, oluji, malom kvaru. Ova noć je ipak nekako čudna.
Ovo nije slučajnost.
Otkazuju strujne mreže širom Evrope. Više nigde nema struje.
Ovo nije Božje delo.

Jednog hladnog februarskog jutra cela Evropa ostala je bez struje.

Bivši haker i društveni aktivista Pjero Mancano istražuje mogući uzrok nestanka struje. Kada je naišao na ozbiljan trag, pretpostavlja da je reč o hakerskom napadu i svoja saznanja pokušava da podeli sa odgovarajućim službama – doduše, bezuspešno. Mancanu je jasno da je njihov neprijatelj izuzetno lukav i nemilosrdan, tim pre što ubrzo on sam postaje glavni osumnjičeni. Bojar, komesar Evropola koji je spreman da sasluša njegove teorije, pronalazi sumnjive mejlove na njegovom kompjuteru. Otprilike u isto vreme kada je i u Americi nestala struja, u potrazi za počiniocem Mancanu se pridružuje i novinarka CNN-a Loren Šenon.

A sve to vreme, cela Evropa, a potom i Amerika, u mraku se suočavaju sa najvećim mogućim izazovom: preživljavanjem.

„ Elzbergovo Pomračenje nije samo uzbudljiv triler već je i odlično prerušena stručna analiza krhkosti savremenog društva. “ Die Presse

„ Triler Pomračenje je stravična i pre svega stvarna vizija budućnosti prepuna preciznih naučnih podataka i izvrsno ispripovedana. “ buch aktuell

„ Ovo će se jednog dana zaista dogoditi. “ Li Čajld

ID Oglasa: #150918599
Informacije

Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.