slika
1 od 1

Poznata tama - Ejmi Endžel

490 din

Kosjerić
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
kp izlog


Ponekad su pitanja strašnija od odgovora. Ponekad je bolje ne znati.

U najsiromašnijoj oblasti Misuri Ozarksa, u ubogom gradiću koji jedino u tajnama ne oskudeva, dogodilo se dvostruko ubistvo: u lokalnom parku pronađena su beživotna tela dve dvanaestogodišnjakinje.

Jedna od njih je ćerka Iv Tagert. Obnevidela od bola koji ni vreme ni život ne mogu da ublaže, Iv odlučuje da otkrije šta se dogodilo njenoj devojčici.

Mračna strana života nije nepoznata Tagertovoj – odrasla pored stroge majke čije lekcije iz roditeljstva pokušava da zaboravi, sada će možda morati da se posluži majčinom okrutnošću kako bi mogla da se suoči sa ćerkinom smrću i sopstvenom prirodom. Iv više nema razloga da bude fina. Dok razgrće slojeve tajni u potrazi za pravdom, Iv će napraviti krug koji će je odvesti u majčinu prikolicu, po još jednu, najvažniju životnu lekciju.

Napeti triler o majci koja nema šta da izgubi.

ID Oglasa: #150871436
Informacije

Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.