slika
1 od 1

STAZA PROŠLOSTI - Rebeka Stot

250 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
6
1
pre 30 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

STAZA PROŠLOSTI - Rebeka Stot
lepo očuvana

Ambiciozna, provokativna i intrigantna priča o prošlosti i sadašnjosti.

Tajanstvena priča o Elizabet Vogelsang, naučnici sa Univerziteta Kembridž, koja je umrla pod neobičnim okolnostima: pronašli su je utopljenu, kako u samrtničkom grču steže staklenu prizmu u ruci. Umrla je pre nego što je uspela da završi kontroverznu biografiju Isaka Njutna, krunu svoje životne opsesije sedamnaestim vekom. Njen sin zato moli svoju bivšu ljubav, Lidiju Bruk, da dopiše poslednja poglavlja knjige. Lidija pristaje i seli se u Elizabetinu kuću, gde će zaroniti u Njutnov svet, svet XVII veka, i pokušati da reši misteriju iz prošlosti. ..

Otkriće da mračna senka nasilja koja se spustila na savremeni Kembridž i koja je dovela do čitavog niza ubistava, možda potiče od zagonetnog dokaza na koji je Elizabet naišla tokom istraživanja. Lidija će tako biti uvučena u opasnu zaveru koja će probuditi duhove iz prošlosti, i naslutiće tajanstvenu ulogu alhemije i natprirodnog u Njutnovom životu.

Slikoviti prikazi Kembridža, u prošlosti i sadašnjosti, staklarstvo XVII veka, alhemija, Velika kuga i Njutnova naučna dostignuća. .. Upečatljiva istorijska misterija koja će vam zagolicati maštu!

ID Oglasa: #165122324
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.