slika
1 od 1

Sve će plima odneti - Sila i Rolf Berjlind

250 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Sve će plima odneti - Sila i Rolf Berjlind
Odlično očuvana

Zastrašujuće briljantan triler iz pera čuvenih scenarista, kraljice i kralja skandinavske kriminalističke scene, maestralno napisan i stvoren da šokira.

Večeras je plima najviša, voda će sasvim prekriti plažu. Tri čoveka kopaju rupu, ne znajući da ih iz mraka posmatra dečak. Njegovu radoznalost smeniće užas kada raspozna četvrtu figuru u mraku – ženu kojoj je rupa namenjena.

Plima polako nastupa, tihi talas sve je bliže ženi zakopanoj u pesak do brade. Dok se kroz noć prolama njen očajnički vrisak, voda joj ulazi u nos i usta – a u stomaku oseća poslednje trzaje života: bebu kako udara.

Dvadeset četiri godine kasnije, stravični zločin još je nerešen, a policija i dalje nailazi na monstruozni pečat počinilaca. Mlada Olivija Rening završava studije i želi da nastavi stopama svog oca i postane detektiv. Ima još samo jednu prepreku do tog cilja, koja joj isprva deluje jednostavno: profesor joj je postavio zadatak da odabere jedan nerešen stari slučaj i pronađe ubicu. Olivija i ne sluti u šta se upustila i kakvo zlo vreba na tom putu…

ID Oglasa: #166213472
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.