slika
slika
slika
slika
1 od 4

Svetlost runa

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 9 dana
Vanesa Grkovic
Član od 08.09.2020.
Svi oglasi
Naslov: Svetlost runa
Autor: Džoana Haris

Zastrašujuće proročanstvo. Sukob dve devojke. A samo dvanaest dana sda se zaustavi apokalipsa.

Razdvojene devetsto kilometara, dve devojke nose znak rune: simbol starih dana kad su iz Nebeske citadele, Asgarda, Svetovima vladali bogovi. Sada je Asgard u ruševinama, a bogovi su odavno izgubili svoju moć. Ili bar tako misle.

Ali ništa nije zauvek izgubljeno, a bogovi još nisu odustali (a ni prestali da se prepiru! ) i žele moć rune koju nose Medi i Megi rune koja nudi velike mogućnosti jer njena svetlost nagoveštava budućnost.

Ubrzo će obe devojke biti uvučene u vrtlog kataklizmičnih događaja koji će ih polako zbližiti i uvesti u užasnu borbu u kojoj obe moraju da pokažu kome su odane.

Puna zanimljivih i duhovitih pojedinosti, smicalica, izdaje i krvoprolića, Svetlost runa je druga knjiga u nizu čudesno maštovitih i uzbudljivih priča o nordijskim bogovima.

Veličanstveno i složeno. Publishers Weekly

Džoana Haris je ponovo dahnula život nordijskim bogovima. Carousel

Izdavač: Laguna
Godina izdanja: 18. decembar 2012.
Format: 13x20 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788652110599
ID Oglasa: #166190566
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.