slika
1 od 1

U hladnom srcu

300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 12 dana
Željko Ćirković
Član od 05.09.2017.
Svi oglasi
Naslov: U hladnom srcu
Autor: Karin Salvalađo

Grejs Adams slučajni je svedok ubistva, neko ko se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Dogodilo se to u trenu: na stazi iza njene kuće, čovek ubija ženu, koja pre nego što izdahne izgovara njeno ime. Grejs.

Ipak, dolazak detektivke Mejsi Grili pokazaće da Grejs možda i nije bila samo slučajnost u ovom zagonetnom ubistvu. Detektivka Grili je već bila u gradiću Kolijeru, u hladnoj Montani, kada je radila na slučaju po mnogo čemu sličnom ovom.

Sada, jedanaest godina kasnije, uspomene otvaraju stare rane, a ona mora da pronađe ubicu i otkrije vezu između ubistva i Grejs, devojke koju polako sustiže mučna prošlost. Hladnoća koja reže do kostiju možda je najveći neprijatelj, ali i saveznik hrabroj detektivki dok pokušava da pomogne žrtvama, ali i sebi.
Sjajni likovi koje čitaoci neće moći brzo da zaborave. Publishers Weekly
Nov, uzbudljiv glas u žanru krimi-romana! Huffington Post 

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja:
Format: 20,5 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788610015959
Šaljem na adresu kupca, u Beogradu mogućnost ličnog preuzimanja ili dostave.
ID Oglasa: #166161379
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.