slika
slika
slika
1 od 3

U srcu obmane - Harold Robins

400 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran online
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2015 vulkan 320 strane glancer u fabričkom celofanu

 

Uzbudljivi nastavak sage o Džeriju Kuperu donosi novu priču majstora žanra koji vas ni ovog puta ne ostavlja ravnodušnim.

Ne želeći da se povuče sa mračne pozornice organizovanog kriminala, Džeri Kuper pokreće novi unosan posao. Dok njegov sin Len odrasta u svetu gde ljudi služe kao sredstvo za postizanje moći i sticanje bogatstva, Džeri na sve načine pokušava da sakrije sumnjive porodične poslove i zaštiti sina od svojih korumpiranih saradnika.

Len postaje pošten i snalažljiv advokat sa svetlom budućnošću. Međutim, u kovitlacu nezajažljive ambicije, vrelih strasti i prljavog novca, savršeni planovi njegovog oca krenuće stranputicom, a pomoć izvrsnog advokata poput Lena biće neophodna. . .

Harold Robins u svom prepoznatljivom stilu oslikava napete avanture antiheroja koji bi učinili baš sve da se na lestvici uspeha domognu samog vrha.

„ Napeto do poslednje stranice! “ ‒ Booklist

„ Neponovljivo i originalno! “ ‒ Booklist

ID Oglasa: #162497149
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.