slika
1 od 1

Violinista iz Venecije: Priča o Vivaldiju Alisa Palombo

1.690 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Violinista iz Venecije: Priča o Vivaldiju
Alisa Palombo
kao nova

„ Divna priča o velikoj ljubavi kojom autorka slika Vivaldijev život u ovoj gorko-slatkoj pripovesti. “ Kirkus Reviews

Kao i gotovo svi Venecijanci osamnaestog veka, Adrijana d’Amato obožava muziku, ali joj strogi otac, trgovac, zabranjuje da neguje svoj dar za sviranje violine. No ona ne dozvoljava da je to spreči da ostvari svoje snove pa se pod okriljem noći iskrada iz porodične palate da bi časove violine uzimala od virtuoznog violiniste i kompozitora Antonija Vivaldija. Ono što počinje kao učenje u tajnosti, međutim, ubrzo prerasta u strasnu ljubavnu vezu.

Adrijanin otac je rešen da je uda za bogatog i uglednog venecijanskog plemića – i pojavljuje se lep, neodoljiv udvarač, koga bi, svesna je, mogla da zavoli, ali to ne pojednostavljuje njen položaj. Vivaldi je pak sveštenik, pa njihovu vezu zabranjuju i crkva i društvo. Oboje znaju da će se njihova veza okončati posle njene udaje, ali Adrijana ne može da predvidi događaje koji će prinuditi Vivaldija da bira između nje i svoje muzike.

Violinista iz Venecije, roman koji obuhvata više od trideset godina Adrijaninog života, priča je o strasti, muzici, ambiciji i pronalaženju snage da se čovek zaljubi i nastavi život kad ljubav prestane.

„ Ovaj opsežni roman o životu kompozitora Antonija Vivaldija vodi čitaoca u svet lepih melodija i zabranjene strasti. Čitalac gotovo čuje umilne tonove dok čita o strasnim i tragičnim ljubavnicima. Oni koji vole muziku i istoriju na ovim će stranama pronaći ono za čim žude. “ Romantic Times

„ Očaravajuće. .. Briljantna romansirana pripovest koja se mora pročitati! “ Historical Novel Society

ID Oglasa: #166214331
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.