Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Knjige > Beletristika | Strani pisci

slika
1 od 1

ŽEna sa PLAVOM ZVEZDOM - Pem Dženof

610 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
7
2
pre 10 dana
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

ŽENA SA PLAVOM ZVEZDOM - Pem Dženof
Veoma lepo očuvana

Autorka romana Devojke iz pariskih senki

Preporučuju: Entertainment Weekly, Washington Post, CNN, BookTribe, Goodreads

Sadi Gualt ima osamnaest godina i sa roditeljima je iz njihovog lepog velikog stana iseljena u Podgože, krakovski geto. Kada 1942. godine nacisti počnu sa svakodnevnim likvidacijama stanovnika geta, Sadi i njena trudna majka prinuđene su da potraže utočište u opasnim tunelima ispod grada. Jednog dana Sadi će kroz rešetke na trotoaru ugledati devojku svojih godina kako kupuje cveće.

Ela Stepanek je imućna mlada Poljakinja. Živi bezbrižno sa maćehom koja je bliska sa okupatorskim vlastima. Dok je obilazila pijacu, pogled joj je privuklo nekakvo kretanje pod rešetkom pokraj koje je stajala. Ugledala je lice preplašene devojke.

Ela nije odala Sadi, naprotiv, odlučila je da joj pomogne. Kako rat bude uzimao maha, a prilike u Krakovu se pogoršavale, tako će devojke postati sve bliskije, njihove sudbine povezanije, a šansa da obe prežive sve manja.

Inspirisan neverovatnim istinitim pričama, roman Žena sa plavom zvezdom nezaboravan je dokaz snage prijateljstva i izuzetne ljudske volje za preživljavanjem.

„ Očaravajuće. Pem Dženof ispreda bogatu istorijsku dramu gradeći ubedljiv i potresan odnos među likovima koji moraju nadrasti sebe ne bi li preživeli. “
– Booklist

„ Iskrena, emotivna priča o ljudskoj povezanosti, nadi, opstanku i borbi tokom jednog od najmračnijih trenutaka čovečanstva. “
– Library Journal

ID Oglasa: #164326765
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.