slika
slika
slika
1 od 3

Zimski dvorac

1.699 din

Vrbas
Korišćeno
Dostupno odmah
4
1
pre 13 dana
Goran
Član od 10.10.2014.
Svi oglasi
Naslov: Zimski dvorac
Autor: Džon Bojn

Nezaboravna priča o ljubavi između čoveka koji ne ume da živi u sadašnjosti i žene koja ne može da se pomiri sa prošlošću.

Rusija, 1915. godine. Igrom slučaja, šesnaestogodišnjeg Georgija Jahmenova ranio je metak namenjen članu ruske carske porodice. Dečak je proglašen herojem i od tog trenutka, njegov život menja se iz korena. Odvode ga u Sankt Peterburg da bude telohranitelj Alekseja Romanova, sina jedinca cara Nikolaja Drugog. Georgij, koji se iznenada obreo u samom srcu umirućeg carstva, postaje vesnik i svedok drame, koja će obeležiti ne samo njegov život već i čitav vek ruske istorije. Šezdeset pet godina kasnije, Georgij sedi pored samrtničke postelje supruge Zoje. Obuzet je sećanjem na zajednički život i brak ispunjen ljubavlju i obeležen tragedijom, gubitkom najbližih i neizbrisivim izgnaničkim iskustvom.

Zimski dvorac je nezaboravna knjiga koja će vas uvesti u tajni svet carske porodice Romanov i Sankt Peterburga početkom XX veka, i otkriti sudbinu čoveka koji se našao na prekretnici u doba velikog istorijskog prevrata u Rusiji.

„Pravo čudo od knjige! “ − Guardian

„Uzbudljiva priča brzog ritma koja će vas prosto obuzeti. Izuzetno štivo. “ − The Times

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: Jul, 2010
Format: 145x205 mm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788677104962
ID Oglasa: #165917681
Informacije
Šaljem kurirskim službama, postekspresom ili kao cc paket.

Kontakt preko KupPro poruka.

Za kupce sa manje od 15 pozitivnih ocena ili sa negativnim ocenama šaljem nakon uplate na račun.  

Lično preuzimanje u Vrbasu ili uz prethodni dogovor u Novom Sadu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.