slika
1 od 1

Životinja - Lisa Tadeo

625 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Životinja - Lisa Tadeo
odlično očuvana

Džoun je celog života trpela okrutnost muškaraca, sve vreme se dovijajući da izvuče korist iz tih nepovoljnih okolnosti i sačuva zdrav razum. Ona poznaje cenu zadovoljstva i svakodnevni užas žene prepuštene na milost i nemilost muškarcima. Kada se njen bivši ljubavnik ubije, Džoun napušta Njujork i odlazi u potragu za jedinom osobom koja bi joj mogla pomoći da razume stvari koje su joj se dogodile. U sparnim brdima iznad Los Anđelesa, Džoun se priseća užasnih događaja kojima je prisustvovala kao dete. Za to vreme njen bes buja…

Životinja je roman o ženama koje su preživele muškarce i o ženskom besu koji se previše često percipira kao ludilo. U ovom emotivnom, nezaboravnom i fascinantnom romanu Lisa Tadeo je stvorila jednu od najubedljivijih književnih antiheroina, čije razotkrivanje brutalne prošlosti drži čitaoce zatočenima do poslednje strane.

ID Oglasa: #145076245
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.