slika
1 od 1

Komadant Arkan Marko Lopušina

1.600 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vlada&Radovan
Član od 26.04.2012.
Svi oglasi

Komadant Arkan Marko Lopušina
Legenda Čačak 2001g. /264 str.
mek povez, odlicno ocuvana.
-"Hrabrost su mu svi priznavali i zbog toga su ga poštovali. Žudnja za slobodom mu je bila karakterna osobina. Iz svih zatvora u koje je stavljan je pobegao. Imao je energiju koja mu je davala za pravo da govori da je bolje živeti jedan dan kao lav nego sto godina kao crv. I živeo je kao lav! "
-"Sve ostalo mu je stavljano pod znak pitanje, pa i sama smrt. Sociolozi su govorili da je Arkan bio novi srpski junak, Miloš Obilić dvadesetog veka. Kriminolozi su ga dozivljavali kao poslednjeg dona jugoslovenskog podzemlja, a patriote kao branioca srpskog naroda. Za njegovu porodicu Željko Ražnatović je bio sin, brat, muž, otac i deda. Bio je ponosan prvo na svoju porodicu, na svoje Delije, na svoju Gardu i na svoje Obiliće. Voleo je da ga slede, jer je umeo da ih vodi kroz rat i mir. Bio je borac kome su skandirali „ Arkane, tigre! “ . Priznavao je samo pobede, jer se u porazima nije snalazio". ..
vr302

ID Oglasa: #165948997
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.