slika
1 od 1

Two faces of globalization - Dr Orhan Dragaš

500 din

Beograd | Savski venac
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nikola St.
Član od 23.04.2017.
Svi oglasi

Knjiga Dva lica globalizacije - Two faces of Globalization - Truth and deceptions, autora Dr Organa Dragaša, izdanje na engleskom - izdavač Albion Books Beograd. Na 224 strane, 24 cm, mek povez. Novo nekorišćeno, idealan poklon a i nešto što bi trebalo svako da pročita jer nepristrasno analizira pojam globalizacije.

 

Odgovaram na sve KP poruke. Lično preuzimanje Beograd centar a postoji mogućnost slanja postekspresom. Pogledajte i ostale oglase. Ukoliko ste zainteresovani pišite pa možemo i da se dogovorimo. Hvala.

 

O knjizi: Knjiga se detaljno bavi stanjem globalizacije danas, a posebno u SAD, EU i Kini, kao ekonomski i politički najuticajnijim akterima globalizacije, takođe i dometima populističkih pokreta širom sveta, kao faktorima ugrožavanja i usporavanja globalnih integrativnih procesa, kao i uticajem konflikata i novih komunikacionih tehnologija na današnju globalizaciju.

 

Među recenzentima knjige dr Dragaša su i neki od najuticajnijih svetskih istraživača i stručnjaka za međunarodne odnose, poput dugogodišnjeg diplomate i dekana Triniti koledža na Univerzitetu Oksford Ajvora Robertsa, profesora na Univerzitetu Saseks Nila Dulija, Džonatana Granta sa britanskog Kings koledža, Džang Jiadonga sa kineskog univerziteta Fudan, Efraima Lapida sa izraelskog univerziteta Bar-Ilan, profesora ekonomije na istanbulskom univerzitetu Altinbas Emrea Alkina, profesor sociologije na univerzitetu Katolika iz Milana Marka Lombardija.

   
ID Oglasa: #166152742
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.