slika
slika
1 od 2

Vodič do savršenstva u prodaji - Tom Hopkins

800 din

Velika Plana
Korišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Biljana
Član od 20.05.2023.
Svi oglasi

Ova knjiga je namenjena prodavcima u svim sektorima prodaje koji su se tokom karijera barem jednom ili dvaput osetili neprijatno zbog toga što su se zatekli u situacijama koje ne priliče jednom prodavcu.

 

Ova knjiga će vam pomoći da steknete bolji uvid u kakvu se oblast zapravo upuštate. Ona obiluje primerima raznih situacija i savetima o ispravnim, pogrešnim i potencijano pogubnim načinima da kročite u oblast prodaje.

 

Ova knjiga će vam pomoći da izbegnete situacije u kojima bi ste rekli „ Eh, da sam samo ranije to znao“ .

 

Tom Hopkins je radi sa prodavcem tako što u njemu vidi pre svega, ličnost, da bi potom podučavao tehnikama i procedurama koje dotičnoj „ ličnosti“ omogućavaju da postane pravi profesionalac.

 

Za početnike ali i za iskusne prodavce, knjige Toma Hopkinsa „ Kako ovladati veštinom prodaje“ i „ Vodič do savršenstva u prodaji“ su nezaobilazna literatura na putu do uspeha!  

ID Oglasa: #165906879
Informacije

Moguće je lično preuzimanje u Velikoj Plani ili slanje putem brze pošte po vašem izboru.

Pogledajte i moje ostale oglase možda nađete još korisnih stvari po povoljnim cenama.   

Na sva vaša pitanja ću rado odgovoriti u što kraćem vremenskom periodu.

Komunikacija je moguća isključivo putem KP poruka kako bismo imali pisani trag zbog vaše sigurnosti.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.