slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Nenad Gajić, Bajka nad bajkama - Trilogija

1.200 din

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
18
1
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zolika
Član od 12.03.2014.
Svi oglasi

Bajka nad bajkama - Senka u tami

Format:  13x20 cm

Broj strana: 380

 

Neobična družina, okupljena nizom naizgled slučajnih događaja, postepeno otkriva da nije sve    onako kao što izgleda. Slepa devojčica, megdandžija, čobanin i hromi lopov, u trci za gole živote,   probijaće se kroz živopisni svet mitskih bića i zaboravljenih gradova, dok njihovim koracima kao da upravljaju drevni slovenski bogovi. Jesu li junaci tek marionete mlade i zavodljive veštice,       vođene sopstvenim skrivenim motivima, ili u pozadini svega zaista vrebaju užasne mračne sile iz neizmerne dubine vremena?

 

Bajka nad bajkama - Dva cara

Format: 13x20 cm
Broj strana:
264

 

Senka je slepa, ali ima nemušti jezik i razume životinje. Progone je mračne sile, ali se, slučajnošću ili voljom bogova, oko nje okuplja i mala družina heroja s moćima koje prevazilaze ljudska ograničenja. Drevna mapa izvezena magičnim nitima krije tajne koje ovu devojčicu mogu dovesti do oružja potrebnog da se pobedi prastaro zlo, pre no što junaci budu nevoljno uvučeni u ratni vihor koji se neumitno nadvija.

 

Bajka nad bajkama - Treća noć

Format: 13x20 cm
Broj strana:  
252

 

Mala družina preživelih, okupljena čudnim silama, nalazi se pred kobnom misijom: moraju da siđu u donji svet, zloglasnu Mračnu zemlju, u carstvo mrtvih ljudima nenamenjeno, kako bi u lavirintu večno tamnih pećina pronašli ono što će, možda, spasti njihov svet od probuđene strahote iz dubine vremena.

 

Moguća je kupovina i svake knjige pojedinačno ( 500 dinara po knjizi )

 

Slanje nakon uplate kao cc paket.

Moguće je lično preuzimanje na teritoriji Zrenjanina.

 

ID Oglasa: #165098817
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.