slika
slika
slika
1 od 3

Noć demona - Piter V. Bret

800 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
12
0
pre 13 dana
Igor
Član od 14.11.2013.

Prodajem odlično očuvanu knjigu, samo jednom pročitanu.

Moguće slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Novom Sadu.

 

O knjizi:

 

Ljudska vrsta prepustila je noć utrobnicima, demonima koji se svakog dana u sumrak izdižu iz zemlje i razaraju kako im drago sve do zore, kada ih sunce goni natrag u Utrobu. Dok se smrkava, malobrojni preživeli ljudi na svetu skrivaju se iza magijskih simbola i mole se da ih čini zaštite još jednu noć. Godine odmiču, a razdaljina između svakog seoceta i onog susednog izgleda sve veća i veća. Čini se da ništa ne može nauditi utrobnicima, niti ponovo ujediniti čovečanstvo.

U usamljenim seocima rađa se troje dece. Jedan glasnik uči mladog Arlena kako je strah, više nego utrobnici, osakatio čovečanstvo. Obična laž uništava Lišin savršeni život i ona završava sakupljajući bilje za staricu strašniju od demona u noći. Rodžerov život zauvek se menja kada u njegovu varoš dođe žongler i zasvira violinu.

Ipak, ovo troje dece imaju nešto zajedničko. Svi su tvrdoglavi i znaju da svet sadrži nešto više od onoga što im svi govore – samo ako se usude da napuste bezbednost zaštitnih čini i daju se u potragu.

 

Format:  13x20 cm

Broj strana:  475

Pismo:  Latinica

Povez:  Mek

Godina izdanja: 2011.

ID Oglasa: #165938122
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.