slika
slika
slika
1 od 3

Presto od lobanja - Piter V. Bret

1.100 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 14 dana
Igor
Član od 14.11.2013.

Prodajem odlično očuvanu knjigu, samo jednom pročitanu.

Moguće slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Novom Sadu.

 

O knjizi:

 

Krazijski presto od lobanja stoji upražnjen.

Ovaj presto, sačinjen od lobanja palih generala i demonskih prinčeva – presto koji krase čast i drevna, moćna magija – zadržava utrobnike na odstojanju. Trebalo je da s tog prestola Aman Džardir osvoji svet, da razjedinjene narode združi u složnu vojsku i jednom zasvagda završi rat s demonima.

Ipak, Arlen Stog, Iscrtani Čovek, usprotivio se ovome i izazvao je Džardira na dvoboj; ovaj nije časno mogao odbiti. Radije nego da rizikuje poraz, Arlen se baca s litice i povlači protivnika za sobom, a svet ostavlja bez Izbavitelja; ovim počinje borba između mogućih naslednika, koja preti da rastrgne tezanske Slobodne gradove na komade.

Na jugu se Inevera, prva Džardirova supruga, upinje da spreči sinove da se poubijaju i započnu građanski rat, a oni se grabe za slavu ne bi li preoteli presto.

Na severu se Liša Papirdžija i Rodžer Krčmar muče da vojvodstva Anžije i Miln nateraju u savez protiv Krazijaca dok ne bude kasno.

Uhvaćeno u unakrsnoj vatri nalazi se vojvodstvo Lakton – bogato, nezaštićeno i dušu dalo za osvajanje.

Za sve to vreme utrobnici samo jačaju, a bez Arlena i Džardira možda nema nikog dovoljno snažnog da ih zaustavi. Samo Rena Stog verovatno zna nešto o sudbini dvojice iščezlih, ali, s druge strane, i ona je nestala. . .

 

Format:  13x20 cm

Broj strana:  808

Pismo:  Latinica

Povez:  Mek

Godina izdanja: 2016.

ID Oglasa: #165938606
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.