slika
slika
slika
slika
1 od 4

Afrodizijaci sa Svih Strana Sveta-Petlova kresta,

3 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
29
1
pre 13 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
064-591-22-66 Poziv 9 - 20 H
Član od 30.03.2012.
Svi oglasi

Beskrajna pretraga, biljke koje se koriste kao afrodizijaci, afrodizijaci, anafrodizijaci, abisinski čaj, prinčevo perje, bodljikavi štir, mirođija, indijski oraščić, čičak, beli pelin, mangrovi, slačica, patula, španska mušiica, petlova kresta, hrizantema, cimet, korijander, šafran, šumska ciklama, kamilja trava, indijska orhideja, .. .

 


Afrodizijaci sa Svih Strana Sveta

 

Klarens Mejer

 

Eshotheria Bograd 2008

 

167 str.

 

Dobro stanje

 

Videti slike

 


Stimulansi najelementarnijeg životnog iskustva - polnog čina. Naša beskrajna potraga za podmlađivanjem i dužim životom dovela nas je do otkrića bezbrojnih biljaka koje su u prirodi poznate kao stimulansi najelementarnijeg životnog iskustva: polnog čina. Ovaj zbornik afrodizijaka (koji pojačavaju seksualnu želju) i anafrodizijaka (koji smanjuju seksualni poriv) zasniva se na proučavanjima stručnjaka iz celog sveta. Pred vama je sveobuhvatni i fascinantni katalog biljaka koje se koriste za direktno uticanje na seksualni apetit i indirektno promovišu opšte telesno blagostanje.

 

ID Oglasa: #145185561
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.