slika
slika
slika
slika
1 od 4

Elis Borčard Grin- Filozofija tišine, knjiga

2.250 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
24
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
Elis Borčard Grin- Filozofija tišine, knjiga.
Mek povez, odlicno stanje.
Broširani povez, Geopoetika, 2001. godina.
Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ filozofije / izuzetno retkih knjiga/ razno.
Sa sajta izdavaca, citiram `Iako objavljena u originalu davne 1940. godine ova knjiga ne gubi na aktuelnosti jer je u svetu među retkima, a u našoj sredini prva, u kojoj se obrađuje fenomen Tišine - neprikosnovena pojava sa najširim mogućim rasponom postojanja, delovanja i uticaja. Ovo delo, u kojem je tišina ispisana rečima, daje uređenu sliku kako su se kroz vreme i prostor, razne kulture i religije odnosile prema ovom pojmu.
Istovremeno ispisujući svojevrstan istorijski pregled uz prostorni presek svih kultura i religija od istoka do zapada, E. B. Grin je uspela da relativizuje prostorne i vremenske razlike i da pojam Tišine osvetli kao jedan od najznačajnijih u razvoju ljudskog roda.
Filozofija tišine je skromni, transparentni i nezastareli uvod na ovu temu. `
ID Oglasa: #147278395
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.