slika
1 od 1

Chess Parallels I - Ivkov

2.200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
45
2
pre 29 dana
Dragan
Član od 29.11.2012.
Svi oglasi

Chess Parallels I - Ivkov

Strategy&Tactics

Prva od 2 knjige iz serije „ Paralele“ , jednog od najtalentovanijih igrača u istoriji šaha, GM Borislava Ivkova, koji je preminuo 2022. godine.

Većina primera i partija je iz prakse GM Ivkova, nudeći nam da naučimo suštinu šaha, iz njegove zaostavštine. Svi elementi igre su objašnjeni na lak i zabavan način, pa je razumljivo i amaterima i profesionalcima.

Autor se trudio da nam predstavi veliki broj anegdota, kojim pokušava da nam približi neke istorijske trenutku u šahu, i da neke šahiste predstavi u pravom svetlu. Našlo se prostora i za neke ne baš mnogo poznate šahiste i istorijske činjenice.

Ova knjiga može pomoći, da neke od tema iz strategije i taktike, pregledamo na „ starinski način“ , bez korišćenja šahovskih motora za analizu, baš kako se šah učio i trenirao kroz istoriju.

Knjiga je podeljena na 3 celine: Taktika, Strategija i Paralele.

Tradicija duga preko 50. godina. Knjiga je na engleskom jeziku, ima 224 stranice, tvrde korice, izdanje 2022. godine.

Šaljem brzom poštom ili običnom poštom, a ukoliko uplatite pre slanja, onda je poštarina svega 200 dinara (običnom poštom), a mogu poslati i AKS-om. Za Niš i okolinu moguća je lična dostava. Uplata je moguća na tekući račun, post-netom ili pouzećem. Dodatne informacije na mobilni telefon (Viber) : 065-8373409, e-mail: zivicd67@gmail. com, a moguća su informacije i pitanja na FB mesengeru. Možete zvati na 064-3619444. Kod mene možete naručiti i preko virmana, za škole, klubove, firme. Šaljem i širom Balkana. Posedujem veliki izbor satova, figura, tabli, torbi, suvenira… U ponudi imam i respektabilan izbor knjiga na engleskom, španskom, ruskom i skoro sva izdanja na srpskom jeziku, štampana u 21. veku.

ID Oglasa: #146093047
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.