slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Lovački trofeji i proizvodi na slovačkom jeziku

1.200 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi

Polovna knjiga, korice blago pohabane, unutrašnjost odlično očuvana.

Autori: J. Salaj, L. Roszkopf,
Izdavač: Slovenske vydavatelstvo podohospodarskej literatury - Bratislava,
1968. god.
Broširan povez, 20,5 cm.
187 str. Bogato ilustrovano

Publikacija za sve lovce.

Iz sadržaja: Iz istorije lova i lovačkih trofeja, Lovački trofeji, Ocenjivanje trofeja, Šta je kič, Umetnička proizvodnja u lovu, Rad sa drvetom i trskom, Izrada lovačkog štapa, Izrada lovačkih štapova, Izrada strunjača za stolice, klupe i škrinje, Restoranski i konzervatorski radovi na starom nameštaju, Opremanje lovačkog doma, Rasveta, Lovački motivi u narodnoj ornamentici itd. ..

Polovnicke trofeje a virobky

Publiká cia pre všetký ch poľovní kov.

Z obsahu: Z histó rie poľovní ctva a poľovní ckych trofejí , Poľovní cke trofeje, Hodnotenie trofejí , Čo je gý č, Umelecká vý roba v poľovní ctve, Prá ca s drevom a tŕstí m, Vý roba ručadla, Vý roba poľovní ckych palí c, Vý roba podložiek na stoličky, lavice a truhlice, Reštaurá toske a konzervačnéprá ce na starom ná bytku, Zariadenie poľovní ckej chaty, Osvetlenie, Poľovní cke motí vy v ľudovej ornamentike, atd. ..

 

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! !!

Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, Post Express-om… Poštarina isključivo na teret kupca. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western Union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom (Novo naselje).

Zbog velikog broja predmeta, molim Vas da pre kupovine proverite da li imam predmet koji želite putem poruke na Kupujem prodajem.

ID Oglasa: #166160424
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.