slika
slika
1 od 2

Šahovsko nasleđe Aljehina I tom

1.800 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
79
3
pre 10 dana
Dragan
Član od 29.11.2012.
Svi oglasi

Aleksandar Kotov

Šahovsko nasleđe Aljehina I tom

Veliki majstori šaha, knjiga br. 11

.

Prva knjiga monografije velemajstora Aleksadra Kotova posvećena je životu i stvaralaštvu velikog ruskog šahiste, četvrtog prvaka sveta u šahu, Aleksandra Aljehina. Koristeći opširni faktički materijal autor pripoveda o sportskom i životnom putu svetskog prvaka, daje analizu njegovog stvaralaštva, doprinos teoriji otvaranja. Takođe, razmatra kombinacije i taktičke udare i različite načine napada na kralja. Skoro 200 komentarisanih partija otkrivaju tajne stvaralačke laboratorije genijalnog šahiste.

Nezvanična informacija, da je eks svetski prvak i jedan od največih šahista svim vremena, Gari Kasparov, 3 puta „ preorao“ oba toma knjige Šahovsko nasleđe Aleksandra Aljehina.

Kao perspektivni MK, sam nekog davnog 1. oktobra krenuo na studije i uporedo krenuo sa proučavanjem ove knjige, i to na ruskom, kojim se služim, ali nisam učio u školi. Već kroz nekoliko meseci, marta naredne godine sam na Openu u Budimpešti bio jako blizu prve IM norme, a maja meseca na Openu u Puli, ispunio uslov za titulu FIDE majstora.

Ekskluzivno izdanje, tvrd povez, 300 stranica.

Knjiga je namenjena kvalifikovanim šahistima.

Šaljem brzom poštom, preporučenom tiskovinom ili drugom kurirskom službom, za Niš i okolinu moguća je lična dostava. Uplata je moguća na tekući račun, post-netom ili pouzećem. Dodatne informacije na telefon (Viber): 065-8373409 (SMS ili četovanje), e-mail: zivicd67@gmail. com, a moguće su informacije i pitanja na FB mesengeru. Možete zvati i na 064/3619444, za one koji ne koriste dopisivanje. Kod mene možete naručiti i preko virmana, za škole, klubove, firme. Šaljem i širom Balkana. Posedujem veliki izbor satova, figura, tabli, torbi, suvenira… U ponudi imam i respektabilan izbor knjiga na engleskom, španskom, ruskom i skoro sva izdanja na srpskom jeziku, štampana u 21. veku.

ID Oglasa: #125470228
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.