slika
slika
1 od 2

The Modern French Defence Vol.1

2.350 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 13 dana
Dragan
Član od 29.11.2012.
Svi oglasi

The Modern French Defence Vol.1

Moderna Francuska odbrana, I deo  GM Dmitry Kryakvin

Francuska odbrana se ponovo vraća u modu! Jedan od lidera na turniru kandidata 2020. godine, GM Jan Nepomniačtči, uspešno je igrao ovo otvaranje. U poslednje vreme i sam GM Magnus Carlsen je nekoliko puta igrao Francusku odbranu. Veliki poznavalac ovog otvaranja je  bivši izazivač prvaka sveta, GM Fabijano Karuana. „ Francuzi“ su postali i prava arena, bitke kompujterskih motora. Autorov pogled na Francusku odbranu, omogučava crnome da dobije nove kreativne pozicije, bez potrebe da se takmiči sa dubokim znanjem na dobro utabanim stazama.

Teorijski materijal je zasnovan na autorovoj turnirskoj praksi i prošao je test na nivou GM-a tokom pisanje.

Knjiga je koncipirana po principima koji su godinama pravilo kod Chess Starsa: Najpre ide Step by step – teoretska linija. Zatim ide kritična, komentarisana partija, na vrhunskom nivou, koja prati teoretsku liniju. Na kraju knjige je Index varijanata.

 

Teme i linije koje su obrađene u prvom tomu: Retki sistemi; Taraš 1. e4-e6 2. d4-d5 3. Sd2 c5 i Taraš 1. e4-e6 2. d4-d5 3. Sd2-Sc6.

Ukupno ima 14 poglavlja, poslednje pogavlje čine komentarisane partija, koje prate teoretsku poziciju. Ukupno je 224 stranice u knjizi.

Šaljem brzom poštom, ili običnom poštom, ukoliko uplatite pre slanja, onda je poštarina svega 200 dinara, a mogu poslati i AKS-om. Za Niš i okolinu moguća je lična dostava. Uplata je moguća na tekući račun, post-netom ili pouzećem. Dodatne informacije na mobilni telefon (Viber) : 065-8373409, e-mail: zivicd67@gmail. com, a moguća su informacije i pitanja na FB mesengeru. Možete zvati i na 064-3619444. Kod mene možete naručiti i preko virmana, za škole, klubove, firme. Šaljem i širom Balkana. Posedujem veliki izbor, satova, figura, tabli, torbi, suvenira… U ponudi imam i respektabilan izbor knjiga na engleskom, španskom, ruskom i skoro sva izdanja na srpskom jeziku, štampana u 21. veku.

ID Oglasa: #154807384
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.