slika
1 od 1

MOBILNI TELEFON Stiven King

600 din

Šabac
Korišćeno
12
0
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica online
Član od 25.06.2009.
kp izlog

61388) MOBILNI TELEFON , Stiven King , Vulkan Beograd 2023 , horor ,
Civilizaciju proguta mrak drugog srednjeg veka i ona pritom ogreznu u krv, što nikoga ne iznenadi, ali se dogodi brzinom koju ne predvideše ni najpesimističniji futuristi. U Noći veštica iz svih svetskih metropola od Njujorka do Moskve dizao se smrad do pustog neba, a od sveta kakav nekad beše ostade tek uspomena. Mobilni telefoni donose apokalipsu milionima ljudi, koji ni ne slute kakva im opasnost vreba, brišući im iz umova i poslednji trag humanosti, ostavljajući za sobom samo agresivne i destruktivne impulse. Oni koji nemaju mobilne telefone, poput mladog crtača stripova Klejtona Ridela, moraju da se bore za opstanak kako bi preživeli kataklizmu svetskih razmera.

Kingov trijumfalni povratak žanru sa kojim je stekao slavu. Poput omaža filmovima o zombijima, Mobilni telefon je najkrvaviji, najjeziviji i najnapetiji roman koji je King napisao u poslednje vreme.
mek povez, format 14,5 x 20,5 cm , latinica, 318 strana

ID Oglasa: #164040362
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.