slika
1 od 1

Prestonica nasilja / Džordž Pelekanos

300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
41
0
pre 22 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Beograd 2005. Mek povez sa klapnama, 264 strane.
Knjiga je veoma dobro / odlično očuvana.
J9


Lorenco Braun je bivši diler koji posle izdržane višegodišnje kazne pokušava da započne novi život kao službenik Društva za zaštitu životinja. Patrolirajući ulicama Vašingtona u potrazi za maltretiranim i odbačenim životinjama, on se svakodnevno sreće sa svojim starim okruženjem i kriminalcima koje dobro poznaje. Njegov nadzornik za uslovnu slobodu je policajka Rejčel Lopez – žena koja frustrirana depresivnim poslom utehu pronalazi u muškarcima i alkoholu.
Ubeđena da je Lorenco jedan od retkih koji će uspeti da se spasu, Rejčel u prijateljstvu sa Lorencom pronalazi smisao. Tu je i Najdžel Džonson – beskrupulozni mladi diler s ambicijom da u svetu podzemlja zaradi veliki novac a pritom ostane živ. Sudbine ovo troje anti junaka nepovratno su međusobno isprepletane u mračnoj realnosti savremenog Vašingtona na čijim ulicama se nova generacija crnaca, hispano i belih Amerikanaca svim snagama bori samo za jedno – goli život.

 

"Dobro prepoznatljivim stilom koji mu je doneo titulu ’ poete sveta kriminala’ Džordž Pelekanos je ispričao nezaboravnu, dirljivu i šokantnu priču koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. . . " - WASHINGTON POST


"Pelekanos je vodeći autor krimi-romana današnjice. " - THE BOOKSELLER


"Krvavije od politike! " - MEN"S HEALTH


"Ovaj uzbudljivi zaplet podseća na zloslutnu atmosferu filmova Džejmsa Kegnija. . . " - TIME OUT NEW YORK

s engleskog preveo Oto Oltvanji

ID Oglasa: #95324383
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.