slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Umrežavanje računara od vrha ka dnu Kurose Ross CET 2018

1.990 dinZamena moguća

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
893
13
pre 10 dana
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Stručneknjige
Član od 20.02.2018.
Svi oglasi
NOVA knjiga, 850 strana
Izdanje: CET Computer 2018
prevod sedmog izdanja

30% jeftinije od redovne cene u knjižari!

Ovaj udžbenik je namenjen početnom kursu o umrežavanju računara. Može da se koristi za predavanja kako na računarskim fakultetima tako i na elektrotehničkim fakultetima. Iako je ova knjiga mnogo preciznija i analitičnija u odnosu na druga uvodna štiva iz oblasti umrežavanja računara, retko se koriste matematički pojmovi koji se ne izučavaju u srednjim školama. Svesno smo se trudili da izbegnemo upotrebu bilo kojih naprednih matematičkih proračuna, verovatnoće ili pojmove stohastičkih procesa (mada smo uključili neke probleme za samostalno rešavanje namenjene studentima sa većim predznanjem iz ovih oblasti). Stoga je ova knjiga pogodna za predavanja na fakultetima i za studente prve godine. Takođe, korisna je za ljude koji se time bave u telekomunikacionoj industriji.

STRUĆNEKNJIGE
OTKUP/ZAMENA knjiga iz oblasti informacione tehnologije
ID Oglasa: #106149039
Informacije
Lično preuzimanje u naselju Stepa ili slanje poštom

Preko 10.000 prodatih predmeta i zadovoljnih kupaca dovoljno govori o nama, u sezoni prodaje knjiga za srednju školu dolazi do grešaka i otuda veliki broj negativnih ocena, ali su svi kupci obeštećeni.

InternetKnjižaraSTRUČNEKNJIGE

011/2476186

064/4555-226

OTKUP knjiga, LP ploča i ANTIKVITETA.

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.