slika
slika
slika
1 od 3

Manastiri i crkve u Srbiji I i II - Tomislav Z. Popovic

8.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 33 dana
Odgovara na 68% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Gagi Boy
Član od 05.01.2013.
Svi oglasi

Knjiga "Manastiri i crkve u Srbiji I - II" autora Tomislava Ž. Popovića je dragocen izvor informacija za sve koji žele da se upoznaju sa srpskom duhovnom baštinom. Ova dvostruka antologija predstavlja obimnu i detaljnu studiju srpskih manastira i crkava, sa posebnim osvrtom na istoriju, umetnost, arhitekturu i religiozne obrede.

 

Autor je u svojoj knjizi dao niz detaljnih opisa i fotografija, koje zajedno čine bogatu panoramu srpskih hramova i zdanja. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve ljubitelje srpske istorije, kulture i arhitekture. Poručite knjigu i upoznajte se sa bogatom i raznovrsnom duhovnom baštinom Srbije!

 

Obuhvata 93 manastira . .. Gračanica (Svedok kosovskih stradanja), Jovanja (Hram neprekidnog hodočašća) , Kaona (Preplitanje vekova ispod Ravnih livada), Krčmar (Mera bratske ljubavi), Mileševa (Dom Svetitelja i Anđela), Pustinja (Lepota usamljenog mesta), Ravanica (Sklonište za života i posle smrti), Studenica (Velika lavra Velikog župana), Sveta Trojica na Ovčaru (U divljini i tišini), .. .

 

Knjiga 1 br. strana : 304 povez : tvrd Format knjige:24x32cm ćirilica

 

Knjiga 2 br. strana : 304 povez : tvrd Format knjige:24x32cm ćirilica

 

 

 

 

Prelepe potpuno nove nekoriscene knjige.

ID Oglasa: #161332229
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.