slika
1 od 1

Umreću slobodan Aleksandar H. Noble Umrecu slobodan

700 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 29 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Traganja Knjige
Član od 12.02.2024.
Svi oglasi

Umreću slobodan -Aleksandar H. Noble

 

Humberto Noble Aleksandar, nepravedno optužen za špijunažu samo zato što je posjećivao rodbinu u blizini baze Gvantanamo, dijelio je sudbinu zajedno sa mnogima u jednom od najsurovijih zatvora na svijetu. Iz tog mjesta, nažalost, mnogi se nisu vratili. Izlazak na slobodu za Humberta je predstavljao ostvarenje dvadesetdvogodišnjeg sna.

Dočekao je dan da ponovo postane običan „ slobodan“ građanin i da, na poseban način, gleda na svoje životno iskustvo. Ogroman pritisak koji je podnosio tokom dugih godina, kao da je još više uticao i utvrdio njegovu ljubav prema pravdi, a boravak sa ljudima koji su dijelili sličnu sudbinu, povezao je ove ljude prijateljstvom koje mnogi na slobodi nikada neće imati.

ID Oglasa: #163217896
Informacije

Placanje pouzecem, roba se salje post express - om.

 

Pogledajte i nase ostale oglase klikom na "Svi Oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.