slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Ana Karenjina I i II, Drame-Lav Nikolajevic Tolstoj

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
3
pre 10 dana
Knjige11130
Član od 22.04.2024.
Svi oglasi

Lav Nikolajevic Tolstoj

Ana Karenjina I i II deo

Knjige iz Biblioteke "Mona Liza"

Izdavac: "Narodna knjiga"

Godina stampe: 1975.

Stanje:  ⭐⭐⭐⭐⭐

Knjige u izuzetnom stanju, omot je ostecen i to je sve.   Iz nekog razloga, oba omota su od prvog dela dok su knjige prvi i drugi.   Lepa ukoricena izdanja sa slovima boje zlata na korici i sa slikom Mona Lize.

Cena: 600 din/kom

 

Drame

Iz sabranih dela Lava Nikolajevica Tolstoja, knjiga 11.

Izdavac: "Prosveta-rad"

Godina stampe: 1975.

Stanje:  ⭐⭐⭐

U ne bas najboljem stanju, korica, tekst je odlican, ni jedne pozutele stranice. Korice blago iskrivljene, tekst na njima izgreban.   Spisak drama na poslednjoj slici.

Cena: 400 din

 

NAPOMENA:


Stanje knjiga ocenjujem zvezdicama od jedan do pet.  U vecini slucajeva u to ne uzimam u obzir omot , ako ga knjiga ima, vec samo knjigu.  Ako je potrebno vise slika zbor razlicitih pojedinosti, poslacu na Viber nakon sto zatrazite moj broj preko KP poruka.

 


Moguce licno preuzimanje u centru Beograda, u suprotnom kupac placa postarinu koja je obicno od 200-500 dinara u zavisnosti koliko knjiga ide u paket.


Za kontakt telefon i ostale informacije, pisati KP poruku.

ID Oglasa: #166199716
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.