slika
slika
1 od 2

Unutrasnji svet roditeljstva - Danijel Dz. Sigl

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
16
3
pre 30 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

Danijel Dž. Sigl , Meri Hartcel

Izdavač: Harfa &Pametnica

 

Unutrašnji svet roditeljstva pokazuje kako treba razumeti i integrisati iskustva iz svog detinjstva u vaspitni stil roditeljstva, koji podstiče zdravu komunikaciju, značajnu privrženost i poverenje. “

– dr sc Sal Sever

U knjizi Unutrašnji svet roditeljstva, dečji psihijatar dr Danijel Dž. Sigl i stručnjakinja za rano detinjstvo Meri Hartcel istražuju u kojoj meri naša iskustva iz detinjstva oblikuju način na koji odgajamo decu.

Oslanjajući se na zadivljujuća nova otkrića u neurobiologiji i istraživanju privrženosti, autori objašnjavaju kako interpersonalni odnosi neposredno utiču na razvoj mozga, a roditeljima nude pristup za postepeno dublje razumevanje vlastitih životnih priča, što će im pomoći u tome da podignu saosećajnu i snažnu decu.

Ova knjiga nastala je na temelju brojnih radionica za roditelje, koje spajaju Siglovo najnovije istraživanje o tome kako komunikacija utiče na razvoj mozga, s decenijama iskustva koje je Hartcelova stekla kao stručnjakinja za dečji razvoj i kao instruktorka za roditelje. Unutrašnji svet roditeljstva vodi roditelje putem stvaranja temelja potrebnih za sigurne i ljubavlju ispunjene odnose s decom.

ID Oglasa: #155667263
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.