slika
1 od 1

Džud Devero Raspevana vojvotkinja

200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
1
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

Kapetan ’Ring Montgomeri bio je odličan jahač, izuzetno zgodan i šarmantan, i popularan i među muškarcima i njihovim damama. Upravo ta popularnost mu je natovarila na vrat ljubomornog pukovnika koji mu je, kako bi ga sklonio od svoje ćerke, zadao neobičan zadatak – da otprati opersku pevačicu do zlatnih polja Kolorada. S obzirom na to da je Građanski rat bio na pomolu, ’Ringov plan je bio da raspevanu vojvotkinju, kako je sebe na sceni nazivala Medi Vort, uplaši i ubedi da je bolje da ne kreću na put.

Međutim, Medi nije bilo lako uplašiti i nije nameravala da bilo kome objasni razloge dolaska na Zapad. Kapetan Montgomeri je bio dovoljno pametan da shvati da ona nije prava vojvotkinja, i dovoljno džentlmen da je ne iskoristi kada je imao priliku, ali nije mogao da razume njenu želju da peva operu gomili rudara. Medi nije smela da mu poveri svoju tajnu…

ID Oglasa: #161371175
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.