slika
1 od 1

Džuli Garvud Venčanje iz snova

200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

Iako je kao devojčica zaprosila naočitog gorštaka Konora Mekalistera, poslednje što je ledi Brena očekivala bilo je da će on, nakon deset godina, prihvatiti prosidbu na koju je ona odavno zaboravila. Putujući iz Engleske u Škotsku na svoje unapred dogovoreno venčanje, Breninu svitu presreli su Konor i njegovi žestoki ratnici, i usred šume obavili čin venčanja. Ono što Brena nije znala je činjenica da je to, zapravo, samo deo plana osvete prema njenom bivšem vereniku, osvete na koju je Konorov otac na samrtnoj postelji zavetovao svoga sina…

Ipak, Konor je bio zbunjen svojom reakcijom na Brenu. Iako venčanje nije bilo onakvo o kakvom je Brena maštala, pristala je na brak misleći da će tako spasti i sebe i svoju pratnju, ali i zbog neodoljivog Konorovog osmeha. Verujući u zauvek srećni, Brena je čvrsto rešila da, uprkos svemu, osvoji srce hrabrog vođe.

ID Oglasa: #161370090
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.