slika
slika
1 od 2

Jednog dana u decembru

400 din

Temerin
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Timea G.
Član od 14.12.2018.
Svi oglasi
Naslov: Jednog dana u decembru
Autor: Džozi Silver

Dvoje ljudi. Deset prilika. Jedna nezaboravna ljubavna priča.

Lori je prilično sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. Ali onda, jednog snežnog decembarskog dana, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda čoveka za kog istog trenutka zna da je onaj pravi. Pogledi im se sreću, nastupa trenutak čiste magije a onda je autobus odvozi dalje.

Ubeđena da im je suđeno da se opet sretnu, ona ga cele godine uzalud traži na ulicama, po autobuskim stajalištima i kafićima. I baš kada se pomirila sa tim da ga više nikada neće videti, njena najbolja drugarica upoznaje je sa svojim novim momkom Džekom. Lori ne može da veruje svojim očima: to je on, muškarac za kojim je mesecima čeznula.

Slomljenog srca, odlučuje da zaboravi i njega i onaj čarobni prvi susret, i nastavi dalje sa svojim životom. Ali zakone ljubavi ponekad je teško shvatiti, a sudbina prati neobjašnjive smernice da bi nas dovela do srećnog kraja.  

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: 2018.
Format: 14,5x20,5 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788610023947
ID Oglasa: #165851124
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.