slika
1 od 1

Kejt Frost JEDNO GRČKO LETO

990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

Kada Harlou Sends doputuje na idilično grčko ostrvo kako bi radila na visokobudžetnom filmu, to se čini kao jedinstvena životna prilika. Međutim, nesigurnost u vezi s tim šta bi zapravo trebalo da radi u životu i velika očekivanja njene dominantne majke, uspešne holivudske producentkinje, prete da joj upropaste leto na prelepom Skopelosu.

Menadžer za filmske lokacije Tajler Rid muškarac je burne prošlosti. Harlou i on više od deset godina imaju zamršen odnos, a sada – pošto su primorani da sarađuju – klupko njihovih isprepletenih života počinje da se odmotava.

Harlou očajnički nastoji da se oslobodi i pronađe svoje mesto u svetu. Da li će je to što potiče iz rasturene porodice, čuva dugo skrivanu tajnu i potreba za pripadanjem omesti da uz muškarca iz snova pronađe svoj srećan kraj tokom jednog filmskog leta u Grčkoj?

ID Oglasa: #165108441
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.