slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Knjiga "Opasna igra"

800 dinFiksno

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
66
3
pre 13 dana
Jovana Trajković
Član od 07.02.2024.
Svi oglasi

Lubavno - erotski roman "Opasna igra" je roman strasti i emocija, osvete i destrukcije, bola i ponosa, ali ponajviše fatalne ljubavi i magije privlačnosti, koja kada jednom zapali svoj plamen, nikada ne može da ga ugasi.  

 

Ljubavna priča ispričana u jednom od najlepših gradova sveta, nudi pravi mali putopis Dubaija, u kome se vrelina pustinjskog vetra i sunca izjednačava sa strasnim noćima.

 

Olga je tridesetogodišnja mlada žena izuzetne lepote i privlačnosti, čija harizma puna samouverenosti i zavodljivosti ne ostavlja ravnodušnim nijednog muškarca. Otkrivanjem svojih potreba, Olga i čitaocima razbija tabu teme nudeći im sasvim novi način sagledavanja života žene, njene opseseije i moći posedovanja, kojima se prepušta prihvatajući ih kao deo sebe.  

 

Ono što ovo delo izdvaja od drugih i čini da se ne zaboravi još dugo nakon čitanja jeste upravo neobuzdanost koliko i romantičnost i odmerena doza erotike i ljubavi, bez koje ono ne bi imalo dubinu i poruku koja osvaja svakog ko se u Olginim strepnjama, nadanjima, nesigurnostima i psihičkim lomovima pronalazi.

 

Više o knjizi pogledajte na:

IG - opasna_igra_dangerous_game 

FB - Opasna Igra

 

Knjigu šaljemo državnom poštom, kao cc paket. Cena poštarine je 310 din pouzeću i 210 din za uplatu na tekući račun.  

 

SVE KNJIGE SU NOVE

ID Oglasa: #162943613
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.