slika
1 od 1

Meri Balog Verujem u tebe

200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

Lejdi Elizabet Overfild, sestra Aleksandera Vestkota, grofa od Riverdejla, bila je tridesetpetogodišnja udovica koja je mračne tajne iz svog bračnog života skrivala od očiju javnosti. Sedam godina nakon smrti muža nasilnika, Elizabet je bila svesna činjenice da je vreme da se ponovo uda, dok još postoji makar i minimalna šansa za sreću. Mlađahni lord Kolin Hodžiz, naslednik titule i najpoželjniji mladoženja sezone, bio je brat Elizabetine snahe, pa se iz tih rodbinskih veza među njima rodila naklonost i poštovanje.

Na jednom grudvanju, jedan poljubac je pokrenuo lavinu koju niko nije mogao da zaustavi. Ni ishitrena Elizabetina odluka da se uda za drugog, ni raskinuta veridba, ni oštro protivljenje Kolinove majke, kao i celokupnog londonskog visokog društva, nisu uspeli da razdvoje zaljubljene, čiji je najveći greh bila razlika u godinama…

ID Oglasa: #160434397
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.