slika
1 od 1

Suzan Elizabet Filips Poljubi anđela

200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

Iako je bila dete razvedenih roditelja, Dejzi Devero je odrasla i živela u blagostanju, isključena iz stvarnog života i problema. Nakon majčine smrti ispostavilo se da je sve imalo lažni sjaj, da novca nema i da su joj ostali samo dugovi. Kako bi je spasao zatvora i naučio zakasnelu lekciju o životu, otac joj nudi dogovor – isplatiće njihove dugove, ali će je udati za čoveka koga joj on izabere. Osim udaje ima i obavezu da u braku ostane najmanje šest meseci, nakon čega će moći da pristupi fondu koji je osnovao za nju i koji će joj obezbediti pristojan život.

Iako je mislila da je sve šala, kada se zgodni Rus Aleksandar Markov pojavio na venčanju, Dejzi nije mogla da veruje da se očeva zamisao ostvaruje. A još manje je mogla da veruje da je čovek za koga je udata upravnik cirkusa, da će provesti šest meseci na točkovima, među svetom koji ne poznaje i među životinjama kojih se plaši… Život izgleda uvek nađe način da kazni sirote male bogatašice, ali možda ovoga puta sve što joj se dešava ipak nije kazna?

ID Oglasa: #161371247
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.