slika
slika
1 od 2

Brant - Osnove radioloske dijagnostike

130 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 13 dana
Nenad
Član od 10.07.2013.
Svi oglasi

Преглед књиге

Ово потпуно ревидирано издање Основа дијагностичке радиологије преноси суштинско знање потребно за разумевање клиничке примене технологија снимања. Идеалан алат за све специјализанте и студенте радиологије, покрива све подспецијалне области и тренутне модалитете снимања који се користе у неурорадиологији, снимању грудног коша, дојке, абдомена, мишићно-скелетног система, ултразвуку, педијатријском снимању, интервентним техникама и нуклеарној радиологији.  

 Нове и проширене теме у овом издању укључују употребу дифузионо пондерисане МР, нове контрастне агенсе, МР дојке и актуелне смернице за биопсију и интервенцију. Многе нове слике, проширени садржај и пуне боје чине четврто издање овог класичног текста свеобухватном рецензијом која је идеална као први читач за почетнике, као референца током ротације и витални ресурс када се припрема за амерички одбор Радиолошки прегледи.

Више од књиге, четврто издање је комплетно штампано и онлајн пакет. Читаоци ће такође имати приступ потпуно претраживом садржају из књиге, банци слика за преузимање која садржи све слике из текста и водичима за учење за свако поглавље који наводе кључне тачке за сваку слику и табелу у приступачном формату&;идеално за проучавање и преглед .

ID Oglasa: #165905865
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.