slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Cubo - Kacusuke Serizava

2.200 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

vitalne tačke u istočnjačkoj medicini

 

Sigurno najobimnija i najkompletnija knjiga koja je objavljena kod nas u vezi vitalnih tačaka i njihove stimulacije. Na preko 250 strana je detaljno opisan način kako se one nalaze kao i vrste tretmana koji se koriste kod pojave mnogih simptoma i bolesti.

 

Povez: broširan

Broj strana: 257 strana

Format: 24 cm

Pismo: Latinica

Izdavač: Liber

 

Jovana Stojanović, Sonja Višnjić Žižović(prevod)

Izdavač: Kokoro
Naslov originala: Vital Points for Oriental Therapy

 

Danas se još veruje da u istočnjačkoj medicini postoji nešto mistično i neobjašnjivo. Tačno je da se istočnjačkom terapijom mogu izlečiti neki slučajevi za koje zapadna medicina nema objašnjenje. Ali, njen uspeh se ne zasniva na čudima. Istočnjački medicinski sistem je racionalan sistem koji se zasniva na teoriji meridijana i vitalnih tačaka - koji su glavna tema ove knjige - a koju je potvrdilo praktično iskustvo, dugo tri hiljade godina.
Istočnjačka medicina veruje da se organska oboljenja reflektuju na površini određenih delova tela (ova mesta se nazivaju cubo, ili vitalne tačke) i obrnuto - da pritisak, ili druga vrsta lečenja, na ovim mestima može ne samo otkloniti patološke simptome, već i u potpunosti unaprediti fizičko stanje organizma. Japanski doktor Kacusuke Serizava na vrlo jasan i jednostavan način objašnjava način stimulisanja brojnih vitalnih tačaka pri pojavi mnogih simptoma i bolesti. Tako, ova knjiga može koristiti, kako ljudima koji su stručni u oblasti vitalnih tačaka, tako i potpunim laicima.
Na preko 250 strana podrobno je objašnjena filozofija istočnjačke medicine, načini za pronalaženje i stimulaciju vitalnih tačaka, kao i vrste terapije koje treba koristiti kod velikog broja simptoma i bolesti.

 

Na par strana je podvlaceno zutim highlighter-om - vidi slike

ID Oglasa: #164338601
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.