slika
1 od 1

KETO ishrana

1.260 din

Beograd | Savski venac
Novo
56
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Esotheria
Član od 22.02.2023.
Svi oglasi

Najbrže rastući trend u svetu ishrane, gubitka težine i opšteg poboljšanja zdravlja sa izuzetnim rezultatima! !!

 

Proces ketoze u telu – koji kombinuje smanjenje unosa ugljenih hidrata, izbalansirani unos proteina i veći unos masti iz zdrave hrane – podiže nauku o ishrani do vrhunca koji bukvalno svako može da prihvati i primeni. Ovaj jednostavan vodič za konzumiranje ukusne i hranljive hrane sa visokim udelom masti će jasno usmeriti ljude na pravom putu ka vraćanju zdravlja i dugovečnosti. Objašnjava zašto je ketoza normalni prirodni proces koji terapeutski koriste mnogi medicinski profesionalci. Ovo je vodič korak po korak  da vam pomogne da proizvedete više ketona i pratite vaš napredak, i daje priče ljudi koji su uspeli sa ovom ishranom.

 

Obim: 350 str, format A5, cena sa popustom: 1260 din.

 

❗️ POPUSTI NA KOLIČINU

Na poručene knjige u iznosu preko 3000 din (ili lično kupljene knjige u našoj firmi u Beogradu), ostvarujete dodatni popust od 10%, preko 6.000 din 20% popusta i preko 10.000 din cak 30% popusta. isključivo za GOTOVINSKO plaćanje.

 

ESOTHERIA je izdavačka kuća iz Beograda specijalizovana za izdavanje najznačajnijih autora i dela zapadne i istočne ezoterične i spiritualne tradicije. Od 1990. godine je najveći izdavač duhovne literature u jugoistočnoj Evropi. Takođe je i najveći distributer knjiga iz oblasti koje sama objavljuje: ezoterične literature, priručnika, književnosti itd. Pored knjiga distribuira i poludrago kamenje, Feng Shui lekove i sve ostalo što može da pomogne duhovnim tragaocima da spoznaju sebe, oplemene i prodube znanja o svetu u kome živimo.

 

Mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu, Kraljice Natalije 44/1 (Savski Venac)

 

Kontakt tel: 011/306-5952 / 069 789 759

Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h / Sub 10h-15h

Website: www. esotheria. rs

 

 

Srećna kupovina!


Esotheria

ID Oglasa: #148692641
Informacije

PORUČIVANJE 

Knjigu možete poručiti putem KP poruke, pozivom na broj ili na našem sajtu: esotheria. com

 

❗️ DOSTAVA

Dostava se vrši preko kurirske službe. Plaćanje vršite prilikom preuzimanja narudžbine! Pošiljke šaljemo Post Expressom, a TROŠKOVI DOSTAVE NE ZAVISE OD I. P. Esotheria VEĆ OD KURIRSKE SLUŽBE.  

 

POSETITE NAS:

Website: www. esotheria. com

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.