slika
slika
slika
1 od 3

Ono najbolje Bosna i Hercegovina

1.950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
26
3
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vlada&Radovan
Član od 26.04.2012.
Svi oglasi
Ono najbolje Bosna i Hercegovina
Autori: Ahmed Bosnić, Stjepan Kljujić, Goran Milić
Sarajevo 2004. Tvrd povez, zaštitni omot, bogato ilustrovano, veliki format (27 cm), 199 strana.
Knjiga ocuvana, kao nova.
Prizori u knjizi Ono najbolje - Bosna i Hercegovina predstavljaju slikovit sažetak svega onoga u čemu turisti iz BIH, regiona, kao i turisti iz drugih, udaljenih zemalja, mogu uživati prilikom posjete Bosni i Hercegovini.

Književnost, muzika, arhitektura i običaji BiH na izuzetan i jedinstven način održavaju kreativnu interakciju između različitih religija i civilizacija. No, bogato kulturno naslijeđe BiH na pripada isključivo prošlosti, nego je to živa materija čiju refleksiju vidimo na licima ljudi u ovoj knjizi. Kultura u ovoj zemlji nije stvar prošlosti, nego svakodnevnog života koji se slavi u kafićima i na gradskim trgovima, u pjesmama, plesovima na vjenčanjima i festivalima. Tradicija je prisutna svuda oko nas - tradicija koja živi. ..
vr318
ID Oglasa: #93272462
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.