slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kult - Adam Nevil

700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
76
2
pre 27 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi
2016 laguna 509 strane glancer novo ne čitano idealna za poklon tt

Dobitnik British Fantasy Award za najbolji horor roman godine i američke nagrade RUSA.

Oni te nikad ne ostavljaju. . .

Godine 1975. u pustinji u Arizoni dogodio se masakr koji je šokirao svet. Hram poslednjih dana, kult čije su mistične tajne i paranormalna iskustva o kojima se govorkalo ležali skriveni iza prošlosti pune ubistava, seksualne izopačenosti i hapšenja, doživeo je svoj krvavi kraj posle jedne noći ritualnog nasilja. Ali priča time nije završena.

Kajl Frimen je nezavisni filmski reditelj bez novca i bez mnogo izbora. Zato je ugrabio priliku kad mu je ponuđeno da snimi dokumentarac o zlokobnom kultu i njegovoj misterioznoj predvodnici.

Dok putuje od Londona preko Pariza do Arizone, prateći trag Hrama poslednjih dana, progone ga neobični događaji, vantelesna iskustva, jezivi predmeti i noćni posetioci. Konačno otkriva užasne tajne zbog kojih je kult umro kako bi ih sačuvao ‒ ali da li je prekasno da pobegne od njegovog užasnog zaveštanja?

„ Ljubiteljima horor filmova dopašće se ovaj omaž ukletim mestima, bićima sa onog sveta i ritualima koji su krenuli po zlu. “  Publishers Weekly

„ Vešto osmišljen i pametno napisan paranormalni horor o opsesiji i megalomaniji, seksu i moći. “  Kirkus Reviews    Komentari čitalaca - KULT Никола,  01.02.2019.
KULT

Изузетна прича, комплетна! Док читате у неким моментима вам се диже коса на глави. Био сам мало скепттик у почетку али сам сео и прочитао књигу у једном даху. Не требате бити љубитељ хорора да бисте са стрепњом, нестрпљењем и неизвесношћу прочитали овај роман који је стварно изванредан и језив.
ID Oglasa: #139159134
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.