slika
slika
slika
1 od 3

Otkriće medikusa - Eli Anderson

400 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
29
0
pre 35 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2011 laguna 440 strane glancer novo ne citano
Zovem se Oskar Pil i nisam običan dečak. Ja sam medikus: imam neverovatnu moć da putujem kroz bilo koje živo biće. Isto kao moj otac, koji je bio čuveni medikus pre nego što je nastradao.  
Danas je čitavo čovečanstvo ponovo u opasnosti: Skarsdejl, zlokobni princ patologusa, pobegao je iz zatvora. I ja sam rešio da mu se suprotstavim. Moram da prkosim mnogobrojnim opasnostima i donesem trofej s mesta gde nikada ranije nisam bio. Iz tajanstvenog sveta koji se nalazi. . . u ljudskom telu.

„ Pošto pročitate ovaj roman, otkucaji srca vam neće više zvučati isto kao pre. Medikus Oskar je lek protiv bolesti i dosade. Borba između medikusa i patologusa je borba između života i smrti, i neće vas ostaviti ravnodušnim. “  
Stefan de Paskal, Laissez-vous tenter

„ Savremeni Žil Vern. Oskar Pil je apsolutno fascinantan! Očaravajuć zaplet. “  
Elle

„ Neverovatno originalna, fantastična saga za mlade isto je tako očaravajuća kao knjige Dž. K. Rouling i Filipa Pulmana. “  
Telerama

„ Čita se bez daha. Roman koji nas vodi na putovanje puno tajni i iznenađenja. “  
Star

ID Oglasa: #88107377
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.