slika
1 od 1

Ljubavnik Margaret Diras

690 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zlatko Bajrovic
Član od 29.06.2012.
Svi oglasi

Ljubavnik Margaret Diras
Svjetlost, Sarajevo
vrd povez sa omotom u odlicnom stanju, izd 1988g
. .. .. .
Novo izdanje romana Ljubavnik Margaret Diras, kratke povesti o mladoj prostitutki i njenom mnogo starijem kineskom ljubavniku. Ispovedni roman koji je proslavio autorku i munjevitom brzinom postao jedan od najprevođenijih francuskih romana svih vremena.
„ Ljubavnik` je objavljen u leto 1984, i nekoliko meseci kasnije dobio je Gonkurovu nagradu za najbolji roman godine. Od tog trenutka, sa tiražom od dva miliona primeraka, koji se neprestano povećavao, „ Ljubavnik` je postao najčitaniji i najprevođeniji francuski roman svih vremena. Preveden je na 43 jezika.

„ Veoma rano u mom životu postalo je suviše kasno. U osamnaestoj godini već je bilo suviše kasno. Između osamnaeste i dvadeset pete, moje lice pošlo je u nepredviđenom pravcu. Ostarila sam u osamnaestoj godini. Ne znam da li je tako sa svima, nikada nisam pitala. `

ID Oglasa: #158480973
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.