slika
slika
slika
1 od 3

Budjenje Rusije - Jurij Luskov NOVO

300 dinFiksno

Aranđelovac
Kao novo - nekorišćeno
24
3
pre 17 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Halo Bing
Član od 10.01.2020.
kp izlog
IZDAVAC FILIP VISNJIC,2008,278 STR, TVRD POVEZ
KNJIGA JE NOVA
Knjiga čuvenog moskovskog gradonačelnika. Jurij Mihajlovič Luškov je ruski političar. Bio je gradonačelnik Moskve od 1992. do 2010. godine.
Za vreme njegove vladavine u Moskvi su obnovljene mnoge istorijske znamenitosti uništene u sovjetsko doba, poput Hrama Hrista Spasitelja i zidina Kitaj-goroda. Izvršena je restauracija istorijskih spomenika poput Moskovskog Kremlja i Hrama Vasilija Blaženog. Luškov je osvojio više mandata na direktnim izborima za gradonačelnika. Nakon promene zakonodavstva, upravnike federalnih jedinica, u tom smislu i gradonačelnike Moskve i Sankt Peterburga, postavlja i smenjuje predsednik Rusije. Posle sukoba sa predsednikom Dmitrijem Medvedevim, Luškov je smenjen u septembru 2010. Nasledio ga je Sergej Sobjanjin, koji je obavljao posao zamenika predsednika vlade Vladimira Putina.

Knjige saljem kao preporucenu posiljku, ili kurirskim sluzbama, nakon uplate na tekuci racun u komercijalnoj banci.
ID Oglasa: #94448388
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.