slika
1 od 1

Demokratija i bombardovanje Zoran Avramović

500 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

35061) DEMOKRATIJA I BOMBARDOVANJE , Zoran Avramović , Catena mundi Beograd 2014 , Hoće li demokratija konačno ostvariti onaj istorijski san u kome će se pomiriti vuk i jagnje? Novija evropska i svetska istorija pokazuje da demokratija nije univerzalni recept za društvene protivrečnosti. S jedne strane, ona se instrumentalizuje za unutrašnje i spoljnopolitičke interese, a s druge strane, u njenim nedirma se kriju razni oblici nasilja.
„ U vreme razbijanja SFRJ, a sve do 2000. godine, kao na dlanu je demonstrirana instrumentalizacija demokratije. Svi spoljašnji zahtevi za demokratizovanjem Srbije imali su jedan skriveni ili javni cilj – da se promeni vlast tako što će postati vazalna prema EU i Americi. “ (Iz knjige)
POTPUNO NOVO , mek povez, format 14 x 21 cm , ćirilica, 244 strane

ID Oglasa: #153193399
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.