slika
slika
slika
1 od 3

Ko seje vetar -Mihael Liders

499 dinFiksno

Vrbas
Korišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Goran
Član od 10.10.2014.
Svi oglasi
Naslov: Ko seje vetar
Autor: Mihael Liders

Šta su zapadni političari uradili na Orijentu

Svako ko želi da sazna šta se događa na Bliskom Istoku, kako su SAD uticale na nastanak talibana i Islamske države, mora da pročita Lidgersovu knjigu Ko seje vetar. Focus

Ko seje vetar, žanje oluju! Lidersov bestseler, koji je za kratko vreme doživeo 17 izdanja, iznosi na videlo način na koji Zapad iznova sam sebi stvara neprijatelje.

Ne možemo razumeti odnos Irana prema Zapadu ako ne uzmemo u obzir činjenicu da su CIA i MI6 1953. godine organizovali rušenje demokratski izabaranog premijera Irana Mohameda Mosadika. Ne možemo razumeti ni uspeh Islamske države ako ne sagledamo istorijske događaje koji su prethodili: rat protiv Iraka i političke poteze Zapada prema Asadu u Siriji. Orijentalista Mihael Liders opisuje političke i vojne intervencije zapadnih zemalja na Bliskom i Srednjem Istoku počev od doba kolonijalizma i objašnjava pozadinu današnje političke situacije.

Lidersova knjiga uzbudljivija je od najnapetijeg trilera samo što nažalost govori o našoj stvarnosti. Hessische Allgemeine

Jedna od najinteligentnijih knjiga koje su napisane o ovoj temi. Die Abendzeitung

Podsticajna knjiga koja se ne dodvorava medijsiko-političkom mejnstrimu. Stuttgarter Zeitung 

Izdavač: Laguna
Godina izdanja: 17. avgust 2016.
Format: 13x20 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788652121984
ID Oglasa: #165876271
Informacije
Šaljem kurirskim službama, postekspresom ili kao cc paket.

Kontakt preko KupPro poruka.

Za kupce sa manje od 15 pozitivnih ocena ili sa negativnim ocenama šaljem nakon uplate na račun.  

Lično preuzimanje u Vrbasu ili uz prethodni dogovor u Novom Sadu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.